Науково-практична конференція офтальмологів з міжнародною участю «Актуальні питання лікування сітківки та зорового нерва Поділля Ретіна 2017»

31 березня −1 квітня 2017 року в м.Вінниця була проведена Науково-практична конференція офтальмологів з міжнародною участю «Актуальні питання лікування сітківки та зорового нерва Поділля Ретіна 2017»

Організаторами конференції виступилиВінницький національний медичний університет ім. М.І.Пирогова, медичний центр «Офтальмологічна клініка професора Сергієнка»,
медичний центр «Подільський центр зору».

В рамках конференції була проведена виставка сучасних лікарських засобів, виробів медичного призначення і спеціалізованих видань.

На конференції були розглянути питання нестандартних клінічних випадків  захворювань сітківки та зорового нерва ,патології сітківки та зорового нерва  дитячого віку, патогенез і лікування діабетичного макулярного набряку, ретинальних ускладнень переднього та заднього сегментів ока. Проводилась панельна дискусія нестандартних та складних випадків. Висвітлювались новітні технології в діагностиці та хірургії сітківки, «Myway» (індивідуальна методика в хірургії та діагностиці).